Istrabenzu "sjeli" prvi milijuni za Instalacije

Bez autora
Jan 31 2012

Petrol je u ponedjeljak, u skladu s ugovorom o prodaji 51-postotnog udjela u društvu Instalacija tvrtki Istrabenz, doznačio prvi dio dogovorenog iznosa, točnije 31,8 milijuna eura, uvećano za kamate. Ostatak od dogovorenih 57,8 milijuna eura bit će isplaćen u dva jednaka dijela tijekom 2013. godine. Petrol je tako u vlasništvo dobio početnih 28,05 posto Instalacije, a iduće će godine steći i preostalih 22,95 posto spomenutog slovenskog poduzeća. Istrabenz je poslovni udio u Instalaciji, čija je glavna djelatnost skladištenje i pretovar naftnih derivata, prodao u skladu s planom financijskog prestrukturiranja.

Istrabenzu "sjeli" prvi milijuni za InstalacijePetrol je u ponedjeljak, u skladu s ugovorom o prodaji 51-postotnog udjela u društvu Instalacija tvrtki Istrabenz, doznačio prvi dio dogovorenog iznosa, točnije 31,8 milijuna eura, uvećano za kamate.

Ostatak od dogovorenih 57,8 milijuna eura bit će isplaćen u dva jednaka dijela tijekom 2013. godine.

Petrol je tako u vlasništvo dobio početnih 28,05 posto Instalacije, a iduće će godine steći i preostalih 22,95 posto spomenutog slovenskog poduzeća. Istrabenz je poslovni udio u Instalaciji, čija je glavna djelatnost skladištenje i pretovar naftnih derivata, prodao u skladu s planom financijskog prestrukturiranja.

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik